Livrare si plata

Informatii despre livrarea produselor

Pentru calculul exact al contravalorii transportului va rugam sa ne contactati.

Livrarile se fac pe baza de comanda, prin curierat rapid, in zilele lucratoare de Luni pana Vineri intre orele 08:30-16:30

In masura in care produsele comandate de dumneavoastra nu se afla pe stoc, veti fi contactat telefonic pentru a primi informatii referitoare la disponibilitatea acestora.

Toate conditiile de livrare care se vor enumera mai jos sunt valabile in conditiile livrariii prin Fan Courier si Pallex. 

Toate produsele se pot ridica si personal de la sediul ct1: Bacau, str. 9 Mai nr. 96, program lucru: Luni-Vineri 08:00-17:00, Sambata 8:00-12:00.

Livrarea produselor in localitatea Bacau se face gratuit in termen de 24 de ore lucratoare. Minimum de comanda pentru livrarea gratuita in Bacau este de 100 RON.

In tara livrarea se face prin curierat rapid in termen de 24 - 48 ore lucratoare.

Serviciile suplimentare solicitate de Cumparator (cum ar fi: livrare matinala, livrare sambata, livrare urgenta) vor fi suportate de catre Cumpatator in conditiia in care acestea presupun un cost suplimentar la transport solicitat de firma de curierat.

Reclamatiile referitoare la conditia si starea ambalajelor coletelor (ambalaje strivite, gaurite, deteriorare sau scurse) se fac la livrare, pe loc, curierului care livreaza coletele. Raspunderea pentru transportul coletelor revine exclusiv firmei de curierat care livreaza produsele, de accea noi nu vom putea despagubi un colet care are ambalajul deteriorat dar a fost acceptat de catre Cumparator, fara obiectii la livrare.

Pentru a urmari statusul livrarii dumneavoastra va rugam, ca dupa efectuarea comenzii, sa solicitati departamentului livrari, numarul notei de transport a curierului. Nota de transport poate fi urmarita pe site-ul firmei de curierat prin care s-a expediat coletul.

Modalitati de plata:

Numerar, la ridicarea produselor de la sediu.

Ramburs, la livrarea coletului de catre curier. Informatii despre livrare gasiti aici.

Prin ordin plata/virament bancar dupa primirea coletului, la termenul scadent de pe factura. Plata se face in unul din conturile noastre:

ING BANK: IBAN: RO76INGB0000999910185125

Trezoreria Bacau: IBAN: RO45TREZ0615069XXX015984

Conform legislatiei in vigoare toate platile se vor efectua in RON. Nu se pot achizitiona cu numerar sau in sistem ramburs, intr-o zi, produse care sa depaseasca suma de 5.000 RON. Pentru comenzile la care plata se va face prin banca nu exista limita maxima de comanda. Clientilor care au restante de plata la ct1.ro mai vechi de 30 de zile calendaristice nu li se pot onora viitoare comenzi decat in conditiile achitarii soldurilor restante.